Thursday, May 19, 2011

Happy Birthday Auni

Assalamualaikum.. kenapa malam nie aku terasa sangat sedih sedangkan hari ini genap usia aku 20 tahun. mungkin banyak hal yang ak fikirkan. aku impikan birthday aku yang paling tidak dapat aku lupakan tapi apakan daya aku dan dia berjauhan. aku tahu dia tidak seperti lelaki-lelaki lain yang romantik dan sentiasa bagi kejutan untuk gf. tapi dia tidak pernah buat aku begitu walaupun dah 3 kali dia menyambut birthday ak. hanya yang ada mesej. tiada pun sebuah hadiah untuk aku. mesej last year yang ak ada simpan "heppy befday too u heppy befday too u heppy befday too auni, heppy befday too u" ringkaskan. hurm..aku dan dia berjauhan dia bersusah payah mencari duit untuk hidup bersama dengan aku 5 tahun lagi. nasib badan ak dapat bf camnie. ak tahu dia tidak ada rupa, selekeh, x berpendidikan, miskin, kolot dan kurus. tapi ak sayangkan dia. selama 4 tahun ak hidup bersama dia tidak pernah dia memarahi aku, selalu ikut apa kemahuan ak. mungkin jarak masa yang terlalu lama menyebabkan aku tidak pernah memandang lelaki lain. dia hormat orang tua, baik, penyabar, sangup berkorban, jujur, pandai memasak dan suka budak-budak. zaman sekarang mana nak cari lelaki macam nie. ak tidak kisah apa orang nak cakap aku gemok, dia keding.!! dia tidak pernah sekali pun cakap kat aku yang aku nie gemok yang teramat sangat.! mungkin dia tidak sangup nk melukakan hati aku.! tapi ak selalu cakap kat dia awak nie kurus sangat la makan la banyak2 da macam penagih dadah.! rupanya saat ak cakap mcm 2 kat dia, hati dia terguris. bukan dia tidak berusha untuk menambah berat badan dia, nasi 6x sehari makan  banyak tu, mungkin keturunan dia da mcm 2. dia selalu perkenalkan aku kepada family nya dan ak selesa bersama mereka. awak terlalu baik untuk saya dan hari ini genap umur saya 20 tahun dah 4 tahun kita bersama lalui pahit, masin kehidupan ini. terlalu banyak kenangan antara kita berdua.. YA ALLAH AK MOHON, AGAR JODOH AK BERSAMA DENGANNYA KERANA DIA TELAH BANYAK MENGAJAR AKU ERTI KEHIDUPAN INI. AMIN

saya cinta kamu sampai mati

di taman nie saksi antara cinta sejati kita. saya harap jodoh kita bersama.. amin


mohd zamri, saya sayang sangat-sangat dekat awak. awak terlalu baik untuk saya. dalam hati saya hanya ada awak sorang jew. saya terima awak seadanya. awak sentiasa mengambil berat tentang saya. I LOVE YOU 


ingat lagi bantal nie? hehhe.. tq awak :)

si dia wish : heppy befday yg ke 20 mama. Semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki, semoga kasih sayang kita kekal abadi...I LOVE YOU AUNI

5 comments:

  1. hepyy bufdayyyy adikkkkkuuu yg montelllllll....
    hahahaha.....tuo doh la...dioo...tp dont woryy...
    panggilan ADIK tetap menjadikanmu muda...hihihi

    ReplyDelete
  2. lynie : sweet mendenye. sadis ade lah..hahah.
    kakak : koho bulat nih kak weh. hahha. HARUSLAH PANGGIL ADIK SOKMOW. heheheh

    ReplyDelete
  3. x de la,sweet2 je tgk 2...sm0ga berkekalan yea ^^,

    ReplyDelete
  4. amin..jodoh pertemuan di tangan Tuhan

    ReplyDelete