Wednesday, June 15, 2011

kawan bahagia

after best lepak dengan gewe2 kesayangan masa tengok final FA, then lepak balik kat the mall. alang2 nak hantar gewe nie sorang kelik MACANGSTERR g2. hahah. sebelum hantar lepak mc'D lu bersama gewe2 tercintaku. hari tu serius aku makan banyak giler. rezeki orang sponsor. heheh. tq fetty. aku makan spicy chicken mcdlux, bubur, ayam. hahah. bahagianya perut ak. da la lunch sade belanjo nasi ayam doh. haha.. meme hari tu hari paling bahagia. makan, makan, makan. tq korang. duk mc'D wt pe??? lepak ah. alang2 da jumpe semua, juz towe ngn pg jah x dop. huurmmm.. rindu r kat sep mu. bilo lok leh lepok skali blako. huhuu. si gedik da datang ngn pakwe dia. duk WC pah ceroh je la kijoan nye. 



diaorang nie sweet couple giler, ak tengok pun leh jeles. si megat nie memang TC giler kat awek dia. beruntung la kau fetty! ari 2 jugak ada bad news diaorg hampir nak kene langgar ngn lori juz kene cikit jew kt kaki fetty, terus megat g cari handplus kat fetty!! wo0o0o0.!!! sweet shiall.!!! aku harap korang boleh terus bersama walaupun ramai orang kat lua sana duk mengutuk korang. biasalah manusia nie memang x kan puas hati bila kita mencapai kebahagian. ada jew nak mengutuk. korang sabar k!! tahi lalat kau 2 MENGODA ok bukan MENGELIKAN! biasalah manuisa duk mengutuk! normall... 




time aku ngn sade lak berWC hahahah..!!! sengal mu sade!! tapi serius best lepak malam tu.!! diam x diam rupanya banyak ak tahu pasal sade berbanding dengan org lain. hahha.. terharu wehh.!! part x leh bla sade oyak dio layan aku nie po kawan jate dio. lepak chheesss!!! smoke together wooho0o0!!! sedih gamba ain x dop. huhuh. tapi lepak malam 2 Memang the best!!! kawan tetap kawan! love u all.






KAMI KAWAN DARI SEKOLAH :)

2 comments: