Friday, October 18, 2013

Tak Tik Tak Tik Lunatik


 See what i have bought .....

Finally, setelah sekian lama duk mengidam nak pakai lah jugak taktik taktik ni !! hahah ! at first ape kebenda lah LUNATIK TAKTIK ni oii !! rupanya housing fon je pun ! haichhh !! tapi serius memang gempak awesome giler ok !!!

About Lunatik Taktik :

LUNATIK emerged from disruption. It was founded on taking risks, making the improbable possible and listening to the crowd. LUNATIK designs premium products that transform and enhance your mobile, digital life. We are obsessed, sometimes even crazy about everything we create. At LUNATIK, we look for — and find — unseen connections between materials, categories and experiences. That’s transformational design, making products that change the way people live and move.

Lunatik ni memang sesuai utk ak kot sebab ak ni ganas cikit. 4s ak tu dah 2 kali accident siap berparut lagi. Accident x berparut x leh nk kira dah. So bila pakai Lunatik ni ada protection la cikit, kalau jatuh skali pun sebab dia tahan lasak, shockproff, water resistant tapi setakat kene air hujan jela kalau bawak masuk dalam air jahanam la jugak. Heheh.. tapi benda alah ni berat la sikit ye.. dia ada 2 jenis aluminium and high quality plastic. Tapi yang better aluminium lah .. and for sure ak punya aluminium lah ye. Kuangkuangkuang  ;p


 Sebelum dipasangkan !!


Yeaaa !!!! Cun Mak Oiiii


PINK okkk !!!


Poyol gilaks !!

No comments:

Post a Comment