Friday, September 13, 2013

Excited ! !

Assalamualaikum ... hai hai hai hai today x sabau nak balik yau ! actually, kelas today 4hours ok ! tapi biasalah first class kul 9 da habis. heheh.. subject today belajar kat fac art and design. ala fac dia biasa jeerrr.. tapi ada la jugak lukisan2 yng cantik tooo.. hahah.. subject today visual merchandise, nampak macam best jew tapi yg x best kene melukis ! ak da la x reti melukis ! mampus guaaa !! arghhh kalau lukis plan2 rumah reti la jugak ! last ak melukis masa form 5 ! tu pun lukis pakai alat dia kalau lukis2 pemandangan apa bagai memg ak fail la madam !! huaaa !! hope test nanti x de saolan suruh lukis2, kalau x hampeh la akuu !! 

yg excited nyeeee malam ni aku balik rumahh !! yeeeeesss !!! tapiii tiket kul 10 malam dah la bas tambahan ! hope sampai lah yee ! huhu ! ala ak balik pun sebab kat rumah ada buat solat hajat and nk beli barang2 utk selling next week. and the important thing tujuan ak balik nak jumpa kekasih pujaan hati !! nak say goodbye lah ye dok !! sebelum ni slalu jumpa skli sbulan, nanti setahun sekali pulak ye :(  yela mana idok nye, kene posting sarawak la pulokk dohh !! hurmmm sedih sekok sebok abe wehhh  :(  tapi x pela, saya redhoooo, sebab kerja awk da mcm tu nok wak guaneee !! lambatnya nak malam, beg da siap packing ni. heheh..

 I'm coming home ! I'm coming home !!!



No comments:

Post a Comment