Wednesday, May 15, 2013

Jungle trakcing awesome !

On 11 Mat 2013, Saturday last week aku ngn classmate aku join MUiCC (Malaysian UiTM Chees Club) pegi Sungai Chilling untuk jungle tracking and bagi ikan kelah makan. At first, aku ingat just pegi sungai then bagi ikan makan. Tapiii rupanya pergi puncak air terjun kat atas tu haaaaa.. !!! Rupanya kene redah hutan and anak sungai, nama je anak sungai tapi agak seram lah sebab air dia kuat and duk risau beg basah, yela ada fon dalam tuuu.. So next time lau join lagi activiti macam ni better x payah bawak beg mcm Chan ! hahah.. Aku memg suka aktiviti mcm ni so no wonder I enjoy it ! dapat member baru and semua friendly ! ape lagi layannn ajo lar 

















No comments:

Post a Comment