Wednesday, July 27, 2011

Maafkan aku...


Firstly aku nak mintak maaf sangat2 kat jue.!!!! aku tau kau marah kat kami sebb buat camnie kat kau. sory wei..!!! x terniat nak buat kau marah. kami juz nk suke2 jew. huhu. ok, aku mengaku semua benda yang ak text dari petang tadi ckp aku lain mcm asa nak mati 2 semua PALSU.!!! dan segala air mata ak semua PALSU.!!! tapi 2 semua berlaku spontan tidak ada dalam perancangan. huhu.. plan nie kiteorng rancang sempena besday kau ngn sya.. yela ngn bf kau da sambut, kami pun kwn kau nk gak sambut besday kau. yela ngn bf manja2, ngn kwn nak gk gile2. tapi x ku sangka lain pulak jadinya. huhuhu. 


pasal KFC bukan aku yang sponser. huhu. kitorg semua sponser tuk birthday girl. sory sngt2 jue perlakukan kau sedemikian. bukan niat aku nak mainkan perasaan kau. seriusly kau kawan yang ambil berat!!! sangup bersama aku, dengar luahan palsu aku!! ITU SEMUA BOHONG!!! aku berbohong demi menjayakan plan ini semua. tapi................... setelah


bukti tengku dan ain yng perlakukan jue dan sya.!! hohoho.. setelah kejadian simbah, menyimbah campuran ramuan KOPI KAPAL API+TELUR+AIR idea dari adlil, ain dan ilya. semua lari lintang pukang. mane x nye motive kiteorng nak bagi besdat girl je yng kene. kite2 semua x nak kene!!! sebb mase birthday masing2 dah kene. hohoho. trauma.!!!! aku dan tengku lari lintang pukang kene meraum dengan si anjing lak, bapak lari memang laju gile. hohoh. Jue, sya mesti korang BENGANG GILERRR KAN!!!!


selesai mengenakan jue and sya, sesi meminta maaf pula. ape lagi kiteorg serbu bilik sya dan menyanyikan lagu MAAFKAN KAMI, MAAFKAN KAMI, MAAFKAN KAMI ala mcm cerita P.Ramlee tu. heheh. sya ok jew!!! siap gelak2 lagi.!!! wo0o0.!!! sporting sya!! dia ckp better pergi jumpe jue dia mcm MARAH jew.!!! OMG. OMG. nie yg x suka!!! bergegas pula ke bilik jue.!! Junior jue ckp dia mcm marah2 jew.!! aduiyaaa.!!! What??? jue marahkan kiteorg??!!! maybe sebb dia nak kua date ngn bf dia!!! sebenarnya bf dia pun da tau hal nie. heheheh.. 


setiba di bilik jue, da nyanyi nie sekali jue kat toilet. hahah. tergamam kiteorg jue kua toilet cm2 jew.!! OMG!!! JUE MARAH!!! APA NAK BUAT NIE!!! saat 2 aku asa bersalah giler!!! memang pada asal air mata aku PALSU jue.!! saat aku peluk jue, aku nangis betul!!! saat kau cakap dah la x payah nak berlakon lagi.. Ya Allah hanya Tuhan yang tahu perasaan aku!! aku mengalirkan air mata yang ikhlas demi seorang kawan yang mana aku menyalahkan diri aku sendiri. mungkin memang balasan aku kerana mempermainkan nilai air mataku ini. lagi tersentak aku tengok tengku melutut depan jue sampai dia pun nak nangis!! Masa 2 aku sedih sangat2 kau buat hirau x hirau kt aku!! aku buat nak tuntut maaf dengan ikhlas jue tapi kau buat2 mcm 2. mungkin kau masih marah lagi. Masa kau da nak gerak kua ak peluk kau, kau ckp dah la aku kan busuk. Kali ke2 membuat hati aku tersentak. Ya Allah, Kau ampunkanlah dosa2 aku!!! moral: jangan sesekali mempermainkan air mata!! sekali menipu, orang da x percaya keikhlasan kite.. huhuhu.. 


Sekarang terserah pada kau jue, realiti kau ckp kau ok je, x ada ape la korng. jauh sudut hati kau hanya Allah yang tahu. p/s:Ramadhan da dekat maafkan lah kiteorg ok. huhu.. 

AKU, AUNI ADILAH AZMI NO MATRIX 2009841638 MEMINTA MAAF DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI, MENYUSUN 10 JARI TANGAN+10 JARI KAKI MEMOHON SATU KEMAAFAN YANG MANA TELAH MEMPERLAKUKAN KAU SEDEMIKIAN!!! aku ikhlas nie.. 

Jauh sudut hati sedang kita bersuka, berduka, sedekahkan AL-FATIHAH kepada arwah cik khalid yang baru meninggal dunia....

JUE!!! AK MINTA MAAF!! AKU SAYANG KE MU!!!!  


SORY UNTUK KOPI KAPAL API AND TELOR tu!!!!!

2 comments:

  1. ala rindunya zaman belajar celebrate birthday together macamni! this will be memory yg indah utk auni & friends tau! :)

    ReplyDelete
  2. tau x pew... asal ada birthday mesti celebrate dengan tepung, telur. hahha

    ReplyDelete