Monday, April 11, 2011

xp-photographer

ok kali nie nak cite sal photography.title blog pun da bertukar baru BANANA MOON xp-Photographer.dalam fb, ak ngn member ak ada buat group yang asalnye untuk suke-suke jew tapi alhamdulillah group kami sekarang da semakin maju ada jew member2 share gambar diaorg.thanks korang good respond.ok ak mengaku ak nie beginner jew so gamba2 ak pun biase jew tapi x salah kan aku support orang yg da pro.!! so jgn nk ckp ak nie ckp besar sedangakn gmba2 ak biase jew.!! I'm beginner ok.!!so sape2 yang belum join lagi korang leh klik line nie


aku suke dengan dunia photography.tapi ak nie x lah sehebat mane pun tapi 2 lah aku suke dan ak selalu sokong lau ada event ke ape ke..sekarang pun ramai org minat dlm dunia nie..pape pun ak nk share bulan nie ada 2 event so korang leh r join skali


well..sape x kenal ngn kukubesi kan!! very famous name in photography.memang tidak disangka diaorg nk dtg kg ak.!! woohoo0.!! nak join.malangnye ak nk final!! huhuhu..!! nak balik.!!


yang nie HARUS ak pegi.!! nasib baik da habis final..heheh..yang team diaorang pun hebat gak ala yang penah masuk dalam majalah 3 tu.!! pe lagi korang, lau ada free time 2 jom ah join skali.!!




kalau yang nie, kelas yang cikgu ak buat untuk speedlight.sory cikgu sy x dpt join, flash nye belom ada.insyaallah loan sem depan saya beli.heheh.pape hal klik link nie


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1775673404324&set=a.1506011302940.73650.1614019271&ref=nf

LIFE FOR PHOTOGRAPHY

No comments:

Post a Comment