Thursday, March 24, 2011

maraton ADAMAYA

fuh..!! setelah lama berkurun hari ini 24 mac 2011 ak berjaya menghabiskan cite ADAMAYA yang 23 episod..!! fuh bakapk lame gile nk boleh habiskan cite nih..ak asa awal bulan lagi ak ambik ngn member ak..hehhe..biase lah org buzy x de masa nk nonton2 cite2 nih..hehhe...


cite nie pada asalnye ak x suke tapi entah kenape tibe2 cm nak sangat2 khatam cite nih..!! maybe jalan cerita dia yang menarik kot.. :)  mesti sume korang tahu kan jalan cite dia canner an'..kat situ an dah terpampang CINTA TIGA SEGI..!! tapi hanya sekadar tontonan je la.. *dilarang meniru aksi ini..heheh.. ak suke sangat ngan watak adam...ak impikan suami yang macam dia..hendsome, kaya, ada CAMERA 2 penting, penyabar dan sewaktu dengannya..!! kalaulah calon menantu umi cm 2 aku rasa minggu depan da boleh kahwin..!!weee.!!! 


bertuah badan dapat jejaka macam ini ma...watak lain yang ak suka dani..dia pun macho la jugak..ada la jugk ciri2 lelaki idaman ak..tapi dia dah arwah..sayangkan muda2 lagi..urm...sama-sama kita sedekahkan AL-FATIHAH dan semoga roh dia ditempatkan dikalangan org2 yang beriman.. amin.. :) urm watak mia pun aku suke..comel..!!! walaweh dapat anak mcm si mia nie ok gak..!! mesti mak ak suke punye lah dapat cucu comel cm nih..heheh


comelkan budak nie..hehhe...lau ak dapat anak laki comfem ak suruh anak ak couple ngn si mai nih..hehhe.. ?*ops.!! bile ak ada anak..huhu....aku nie memang, suke berangan lebih..hurm..bile nk kahwin..nak ada anak..nk ada keje..nak ada kete..nak ada rumah..!!!oh.!!! kritikal thinking..!!! @!#%%!!
tapi serius ak memang suke cite nih..ape lagi download lah cite nie then tengok balik..comfem x rugi lar.. * lau nak tengok tu, tengok ngn feel ok.!! comfem feeling habis SIOK..!! heheh...

DANI, MAYA, ADAM

No comments:

Post a Comment