Friday, March 18, 2011

2,3, sahabatku berlari-lari

ak msj dia then dia on9 on9 ah.chat. Ym nok..?? mood ak nk zz!! terbantut.!! o0o0..patut lah ado HOT story.!! yeah babeh u memang HOT ala2 ARTIS g2.!! x sia-sia ak saem ngn mu.!! oh..!!! dalam hati ada taman.!!! aku turut gembira.!!! btw jgn lupe hati2..!!! ops.!! hati-hati dijalan raya ok..!!! heheh

OK u Hot..!!! like SURGA CINTA.!!!

at the same time ak :(  ak pun x tahu nk oyak gane..hurm...btw lau kau rasa 2 salah ak ok ak mitak maaf sangat2..buknye sengaja nk menduga kau sebegitu rupa.!! walaupun ia mengambil masa utk memafkan kesilapan ak yng TERAMAT BESAR 2 ok fine..!!! ak redho..!! btw sehari bagai setahun pabila ssshhhhh..!!! marah, geram, bengang ok fine 2 memang salah aku kan..!! so pedlikan lah ak..!!! *da lame x dtg period emo melebih pd org dtg bulan..!!!


pengubat segala rindu dan kesedihan..!!! kamo lah kawan yang simple..!! sporting..!! cayang kamu lebih pada segalanya..!! pada dia dan dia..!! <3 *bile nk jumpe pulak.!!!

tibe2 rindu pada si dia...si dia yng buat jantung ak berdegup laju dlm masa 1 saat dan sehingga sekarang ak merindui dia..!!! 


and for sure i really miss him very much..!! *weekend nie balik x??? rindu nieh,....!!!


walaupun diri sudah berpunya kekasih hati kawan still dierlukan untuk meluahkan segala perasaan kita..!! x kira happy or sedih.!! tq 2 my lovely frenz sudi luang masa utk dengar masalah ak today..!! u the best people in the world.!! remember hati-hati di jalan raya. *ada maksud lain..hhaha...!!

*rindu nak dengar lagu 2..!!! stik with u.!!! hahah

2 comments:

  1. lagu aku nyanyi tu ko? nok suh aku nyanyi lagi ko?? MUaahhah

    ReplyDelete
  2. hola..lagu hok bunyi kopea tuh..hahah

    ReplyDelete