Wednesday, January 5, 2011

2011 Bad Year For Me

waw...!! 2011 bad year for me.??? why I say like that..!!! sepatutnya tahun baru perlu ada azam baru..impian baru dan semuanya perly happy...tapi kenape bad.!!! memang tahun nie ong aku x de langsung.!!! haish...REDHO je la...huhu...al-kisah begini...aku dulu berdua tapi sekarang berseorangan sudah...kenape sorang..!!! sebb ak da clash ngn cik ayie..!! kenape aku clash ngn dia..!! sebb aku ada insan ketiga.!! wah..!!! kejamnya AUNI ADILAH..!!! lagi kejam if aku teruskn hubungan dengan cik ayie..!! bukan aku nk hina dia ke ape, tapi kenyataan aku dah nampak jauh2..memang awak teramat-amat baik untuk saya...awak sangup cari rezeki dimana-mana..tapi susah kan lau cinta nie tak dapat restu dari orang tua..haish....sume mak nak yang terbaik an tuk anak dia....lagipun aku ada kakak sorang jew..lagi la mak aku jaga...so....untuk kepentingan masing-masing aku buat keputusan untuk berpisah ngn bf ak...sedih wo0o0..!!! awak jaga diri baik2 eh..saya sayang awak cik ayie..!!! sudah 2 kali kita mencuba tetapi gagal...mungkin ini bukan jodoh kita....


gamba nie last time aku jumpe ngn dia..mase nih time raya aidiladha...setelah selama 3 tahun, 10 bulan, 2 minggu kita bersama, akhirnya terputus jua...aku terima ini seadanya...beruntung sapa yang bakal jadi awek awak...saya nie mungkin tak layak untuk awak....tapi faktor yang kukuh adalah sebab family la...malas nak story sal 2 nati kan buka pekung didada pulak..heheh

al-kisah pasal insan ketiga yang wujud dalam diri aku adalah si *****...mungkin antara faktor kenapa aku minta perpisahan ini adalah kehadiran si dia...asalnya dari berkawan hingga tiba-tiba aku boleh syok kat dia...dah lah kes nie da jadi mcm perigi cari timba...aku yang tebal muke kasi no fon aku kt si ***** 2...eikha yang saksi...pertama kali aku jumpe dia kt kedai mkn ibu, perghhh...jantung aku dup dap dup dap...sal eh..heheh....tapi nak memburukkan keadaan cinta aku ditolok..huhuhu..(padan muke aku an)...dia cakap dia nk kawan dulu ngn aku..ok fine aku terima..(wlpn hati da kemuk remuk dah)...cm biasa tension da datang aku da nampak winston light...malboro light...ape g smoke lah teman setia aku di kala aku kesedihan...tapi aku akan usahakan untuk dapatkan si ***** 2...by hook or by crook..!!! 

(remove picture)

ni la mamat yang aku bekenan sekarang...aku kenal dia 11.11.10..aku pun x tahu kenape jantung aku leh berdegup laju bila first time aku jumpe dia...setelah dia tolak cinta aku..mak ai, pe g frust ah...dan aku buat keputusan untk mengoffkan enset aku selama 2 hari...bia dia terpinga-pinga memikirkan aku..(lau dia nk fikirkan lah)....ok g mana lau dia memng x terima aku...huhu....ape g single ah....!!!! btw cinta itu penting utk aku..!!hahah...

mood : sedih...frust...kecewa...

2 comments: