Friday, December 31, 2010

next sem..huhu..:(

about my study..!!! aku bersyukur sangat2 kepda yang Esa..yelah mase sem 2 pointer aku down gler2 sebb aku sangkut 1 paper...bukak sem 3 aku da slow gler study..cm x de mood dah...tup2 kua result aku tekezut sebb semua aku tengok LU wah happy nye aku...kertas yang sem lepas aku sangkut dapat B+...ok lah kan pada first ak ambk paper 2 dapt C-...pointer pun naik scra mendadak..(bagi aku lar)...balik2 umah g tau kt parent aku, diaorg sume happy and siap bagi advise lagi suh lebihkan lagi belajar sem dpn biar lagi up pointer 2..Insyaallah umi...:) wlpn sem dpn aku x sekelas udah dngn yaya, efy, ngex, ija, ina, ayu, sab, sheena, izza tapi aku perlu kuatkan semangat..!! ok lah sem depan dpt kwn baru...

kenangan mase nih blan ramdhan..lepas bukak puase same2..ops..!!! ada sorang bukan geng aku..heheh..

lovely moment...mase birthday aline...kau sporting ah aline..heheh...main tepung+telur..heheh..

p/s: tahniah utk izza dpt dekan.. :)


1 comment:

  1. ala..sedih pulak aku oni. hehe. xpe2..
    nti nak lepak2. rojer aje. hehe

    ReplyDelete