Saturday, September 18, 2010

. . . seHari berSama dEngan teMan . . .

saat ku tunggu telah tiba...masing2 pulang ke kampung halaman untuk menyambut Aidilfitri...Insan yang bertakhta di mindaku selain pada family ku adalah teman rapatku fatma dan ain...sorang duk segamat sorang lagi duk machang dan aku duk gombak...sume duk jauh2...arap ko cuti sem baru buleh jumpe...
pada 15 september 2010 kami hang out bersama dan aku pinjam slr paih...HEHE...tq paih...

olympus E-420

bende alah ni da lama ak impikan..tapi apa kan daya aku x mampu nak beli..its so expensive...I want buy it using my own money...maybe next year I will buy it...Insyaallah...aku bersyukur sangat paih v pinjam dia punye slr...x leh blah ak pegi menuntut ilmu ngn sifu ak (paih) dulu b4 using this..10's a lot sifuku...
First destination wakaf che yeah nak pegi butik guess ak nak beli jeans...malangnya kedai tutup la pulak...ai cina pun nak raya jugak ke..HAHA...jalan nak menghala ke KB pun adui jem..jem..jem...so apalagi time to loud la..HAHA...pasang radio kuat2 la dalam kete...sesampai kt KBMall pusing punye pusing x tau nk shoping ape..tiada perubahan pun kt KBMall..huhu...perut da lapor...ak ngn fatma nk mkn MCd ain nk mkn kfc...bincang punye bincang MCD'S time....sampai kt mcd bapak ah ramai gilerrr orang..kfc pun ramai...aku berkata " ai hari ni org da x buat open ouse raya ke" HAHA...
frust punye pasal nk makn jugk mcd...ok destination seterusnya KOTA BHARU...first photoshoot began...seperti di jangka fatma model uji kaji ak...ni lah hasilnya...


fatma ros a.k.a. fetty

pengalaman x dapat dilupekan pabila naik park kete atas parkson..pergh.....jalan da depan mata...mengalahkan naik genting..HAHA...ape lagi nk naik siap sedia gear 1, econ off, bukak tingkap and tarik nafas dalam2..HAHA...memang keje giler ah...sebelum nk melantak masuk PARKSON jalan2 dulu..sempat posing dulu...

duit loan ado lagi time to shoping beg baru..HEHE

perot da lama berbunyi dum..dam..dum..dam...LAPARRRR..!!! ape lagi mcd la jwpannye..saat nk order mcd "menu hari ini ayam, bubur dan nuget only" pergh....bengang gile ah..ak nk mkn BUGER..!!!! si ain ngn fatma da bebel dah...da la black paper habis..??? WTF???? gile ape mcd nih..!!! tapi tetap makan jugk wlpn bukan dengan kerelaan hati...HUHU..


makan pun sempat lagi snap...

lokasi seterusnya PCB a.k.a pantai cinta berahi...HEHE...malangnya nak gune slr ceroh do'oh terpaksa snap pkai fon je..HUHU..biasa la dop reti nak ejah setting..bak kato paih "bakpo mu tok tepong ko ak" hahha....sambil2 minum air nyo susu bergosip2 plus ngn bersnap2 lah..HAHA


masih mentah dalam menggunakan hdr


fatma, ain, auni <best friend since 2008>

lokasi terakhir adalah air port PC...ak pun da penat tulis benda alah nih...disinilah ak mencari kepuasan dengan berlagak menjadi seorang photographer yang hebat...dan sekali gus aku mengajar fatma dan ain membuat pose yang entah ape2 entah...HAHA..

aku suke pic nie...natural je nampak...love it



I love both of you...cool gilakxxss....

berakhirlah semua penceritaanku...diharapkan fatma dan ain baca this blog...i love both of you..jumpe kadang2 pun best jugak..hari2 kua jalan2..HEHE...untuk fatma jaga raqib elok2..untuk ain jaga eka molek2...untuk auni jagalah tepi kain orang sokmow..HAHA...



this is me auni adilah azmi with my future love..DSLR waiting for me next year...




No comments:

Post a Comment